Zetwerk OnlineDamwand OnlineGolfplaat OnlineMontageOnline montage trainingenPotdeksel OnlineSchroef Online
home   materiaalsoorten   hoe het werkt   bestellen   over ons   wat is zetwerk?   toepassingen   contact

MontageOnline

Alles over zetwerk!
Vragen? Bel de helpdesk: 06 10 900 195

  Zetwerk Online

Over ons

De doorgewinterde monteur Daniel González

Mijn naam is Daan (Daniel González Modragón Derks). De oprichter van zetwerk online. In 2010 richtte ik zetwerk online op.

Na mijn 25 jarige carrière als gevelbeplater vind ik het nodig om te gaan werken aan verbetering van kwaliteit in de montage van zetwerk en verbetering van communicatie tussen de bouwer en de zetterij.
De professionele beplater kan wel een opzetje gebruiken. Hij is altijd in weer en wind aan de gang en weet waarover hij spreekt als het gaat om beplating.
Er is altijd iets bij te leren, dacht ik en mijn ervaring in de montage van de meest uiteenlopende systemen die gebruikt worden voor gevels en daken in de staalbouw, mag niet verloren gaan. Ik ga er nu dus iets mee doen.

Om te beginnen heb ik een via internet toegankelijk systeem gemaakt dat het mogelijk maakt om zetwerk uit te tekenen. Dit systeem geeft meteen overzicht van de prijs en de totale oppervlakte. Het laat je meteen afrekenen zodat het zeer snel op plaats van bestemming is. Op de pagina materiaalsoorten kun je meteen zien wat de brutoprijzen zijn en als je bent ingelogd zelfs de nettoprijzen. (Dit geldt natuurlijk voor de professional die vaker wat besteld).

Sind januari 2011 werken wij samen met meerder zetterijen. Deze samenwerking heeft to gevolg dat Zetwerk Online altijd zetwerk kan leveren tegen zeer scherpe tarieven. Met een netwerk van zetterijen die de fabricage op zich te nemen en een betrouwbare transporteur, kunnen wij ons gezamenlijk verantwoordelijk stellen voor de garantie op de geleverde producten. Een zekere zaak dus!

Verder zijn wij bezig met het verzamelen van informatie omtrent het verwerken van zetwerk. Deze informatie zal te zien zijn op de pagina toepassingen.
Ook wil ik cursussen gaan opzetten voor serieuze junior- en senior monteurs, zodat deze zich verder kunnen ontwikkelen als vakkundig en professioneel gevel en dak beplater.
Iedere serieuze beplater die van zichzelf weet dat hij kennis in huis heeft, roep ik op om kennis met ons te delen, zodat wij die kunnen gebruiken om het kennisnetwerk te verbeteren en te vergroten. Jij weet altijd iets dat een ander niet weet!
Wij gaan filmpjes maken die wij op zetwerk online gaan vertonen.

Bedrijven die uit zijn op continuïteit en verbetering van het vakmanschap kunnen zich aanmelden. Zetwerk online zal dan interessante, vakgerelateerde kennis van deze bedrijven publiceren en gebruiken voor de kennisdatabase. Zetwerk online zal deze kennisdatabase openbaarmaken voor alle monteurs die zich verder willen ontwikkelen.
Hierdoor zal er nog meer kwaliteit komen in de staalbouw, die volgens ons de toekomst blijft hebben.

© 2023 | contact | algemene voorwaarden | Vragen? bel: 06 10 900 195 | links | | By Daniel González - Daan Wesolutions | Vind ons op Google+