Zetwerk OnlineDamwand OnlineGolfplaat OnlineMontageOnline montage trainingenPotdeksel OnlineSchroef Online
home   materiaalsoorten   hoe het werkt   bestellen   over ons   wat is zetwerk?   toepassingen   contact

MontageOnline

Alles over zetwerk!
Vragen? Bel de helpdesk: 06 10 900 195

Toepassingen

Hoe oneindig de mogelijkheden voor het gebruik van zetwerk ook zijn, meestal wordt het gewoon gebruikt tijdens de montage en bij de afwerking van gevel- en dakbeplating.
Juist over het gebruik in deze bouwbranche wil ik het hebben.

De vakman

Al meer dan vijfentwintig jaar, heb ik mij op enige manier bezig gehouden met de montage van zetwerk. Ik heb het tot een specialisme uitgebouwd en noem mij nu daarom "de Zetwerk Goeroe".

Vakwerk zonder kit

Als ik weer eens bezig was met een renovatieklus, zag ik vaak dat aansluitingen van profielen die waterdicht moesten zijn, waren dicht gekit. Natuurlijk was het nooit mijn zaak hoe iemand anders dit had gemonteerd, maar ik heb mij er vaak over verbaasd hoe weinig aandacht eraan werd besteed. Het meest ergerlijke vind ik siliconenkit die niet eens een echte hechting geeft op de plastisol en hps ondergronden.
In mijn ogen moet zetwerk zo gemonteerd worden dat er zo min mogelijk kit hoeft te worden gebruikt. Ik heb het over afwaterend monteren.

Het doel

Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat we het hebben over een echt vak waar veel over te vertellen is.
Er vanuit gaande dat er altijd iets te leren valt, ga ik dieper op de zaak in en begin ik binnenkort de online cursus "Zetwerk Monteren".

Trainingen

Wij geven montagetrainingen op de bouwplaats. Rechts op deze pagina kun je informatie aanvragen. Wij nemen dan contact met je op.

Zetwerk Online

Informatie over montagetrainingen op de bouwplaats

Naam:
Email:
Telefoon:
Bericht aan ons: 
© 2023 | contact | algemene voorwaarden | Vragen? bel: 06 10 900 195 | links | | By Daniel González - Daan Wesolutions | Vind ons op Google+